Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@14:28:32 GMT

درآمد ماهیانه عجیب با اهدای مدفوع!

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۵۴۰۱۴

درآمد ماهیانه عجیب با اهدای مدفوع!

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از آی‌ای نوشت: یک شرکت زیست‌فناوری آمریکایی واقع در ماساچوست به نام "سرس تراپیوتیکس"(Seres Therapeutics) به منظور کشف درمان‌های جدید برای یک عفونت شدیدT در ازای اهدای مدفوع ماهیانه ۱۲۰۰ دلار پرداخت می‌کند.

این شرکت در حال توسعه یک درمان برای مهار عفونت قابل عود کردن یا بازگشتی "کلستریدیوم دیفیسیل" است که به مقدار زیادی مدفوع انسانی نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عفونت باکتریایی ناشی از باکتری "کلستریدیوم دیفیسیل " است که با تولید سم باعث ایجاد علائم می‌شود. این باکتری‌ها به ‌طور طبیعی درون روده‌ها زندگی می‌کنند ولی هنگامی که سایر باکتری‌های طبیعی ساکن روده در اثر مصرف مقدار بالای آنتی‌بیوتیک‌ها از بین می‌روند، این باکتری‌ها ایجاد "انتروکولیت" می‌کنند. این امر تعادل باکتریایی درون روده را برهم می‌زند. این بیماری معمولاً به عنوان عارضه‌ای از جراحی بروز می‌کند.

"انتروکولیت با غشای کاذب" یا "انتروکولیت سودو مامبرانو" یک بیماری شدید و نادر مربوط به روده باریک و بزرگ است. این عارضه معمولاً ۷-۵ روز پس از جراحی‌های وسیع گوارش و درمان آنتی‌بیوتیکی در یک فرد دچار ناتوانی عمومی قبل از جراحی بروز می‌کند و مشخصه آن التهاب و مرگ بافتی غشای پوشاننده سطح داخلی روده و لایه عمقی روده‌ها است.

اسهال(گاهی خونی) همراه با انقباضات شکمی، تب، بالا بودن تعداد گلبول‌های سفید در آزمایش خون، افت فشار خون گاهی تا حد شوک، همراه با نبض‌های ضعیف و ضربان قلب سریع، تهوع و استفراغ، عدم آگاهی به موقعیت از علائم این بیماری است. این علائم ممکن است در طول درمان آنتی‌بیوتیکی یا یک تا ۱۰ روز پس از قطع آن بروز کند.

پرداخت پول در ازای اهدای مدفوع به افراد سالم ۱۸ تا ۵۰ ساله

این شرکت در بیانیه‌ای در وبسایت خود آورده است: اگر یک بزرگسال سالم با سن ۱۸ تا ۵۰ سال هستید، ممکن است واجد شرایط دریافت پاداش ماهیانه ۱۵۰۰ دلاری برای اهدای مدفوع خود باشید. این مبلغ ممکن است بسته به شهر محل سکونت شما متفاوت باشد و ممکن است تغییر کند.

در وبسایت این شرکت آمده است که مشارکت افراد در این پروژه می‌تواند به پیشرفت‌های آینده در مقابله با عفونت‌ها و اختلالات گوارشی کمک کند و مستقیماً به جمعیت بیماران نیازمند خدمات‌رسانی، کمک می‌کند.

این پروژه "گودنیچر"(GoodNature) نام دارد و به دنبال افراد سالمی است که حرکت و رفتار منظم روده دارند، وزن طبیعی دارند، سیگار نمی‌کشند و باردار نیستند و همچنین سابقه بیماری‌های گوارشی یا سوءمصرف الکل یا مواد مخدر ندارند.

مسئولان این شرکت می‌گویند در حال حاضر ۱۵۰ متقاضی اهدای مدفوع دارند که آنها را در یک نمایشگاه ثبت نام کرده‌اند. این اهداکنندگان اکنون باید چندین غربالگری را انجام دهند تا اطمینان حاصل شود که میکروبیوم آنها حاوی باکتری‌های مورد نیاز برای درمان مورد نظر است. این شرکت به دنبال اهداکنندگان ثابت و منظمی است که بتواند به آنها در ادامه این مسیر اعتماد کند.

این شرکت با مدفوع‌های اهدایی چه می‌کند؟

"سرس" این مدفوع‌های جمع‌آوری‌ شده انسانی را آزمایش می‌کند و سپس از آن برای مهندسی و توسعه یک داروی خوراکی برای درمان عفونت مذکور استفاده می‌کند. این شرکت این کار را با استفاده از باکتری‌های سالم موجود در مدفوع اهداکنندگان انجام می‌دهد که می‌توانند روده بیمار را دوباره پر کنند و از ظهور مجدد چنین عفونت‌هایی جلوگیری کنند.

این در حالی است که با توجه به آمار منتشر شده از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، عفونت "کلستریدیوم دیفیسیل" مسئول نیم میلیون بیماری در ایالات متحده در هر سال و سالیانه نزدیک به ۳۰ هزار مرگ است.

این شرکت اکنون به دنبال تاییدیه سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای توسعه درمان خود است. در حالی که پروژه خود را از سال ۲۰۱۹ آغاز کرده است.

در این میان، شرکتی به نام "سید هلث"(Seed Health) با ایجاد یک پایگاه ‌داده از مدفوع‌ها برای آموزش هوش مصنوعی، به محققان کمک می‌کند تا درک بهتری از مدفوع داشته باشند. آنها برای انجام این کار، از داوطلبان درخواست کرده‌اند که تصاویری از مدفوع خود را همراه با اطلاعاتی در مورد چرخه مدفوع خود ارسال کنند.

در عین حال در سال ۲۰۲۱، پروژه‌ای در کره جنوبی راه‌اندازی شد که طی آن، دانشجویان مدفوع خود را در ازای دریافت ارزهای دیجیتال اهدا کردند تا بتوانند پایگاه داده دانشگاه خود را تقویت کنند.

کد خبر 666297 برچسب‌ها خبر مهم محیط زیست ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خبر مهم محیط زیست ایران مدفوع خود باکتری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۴۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران

تین نیوز

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از برگزاری نخستین "رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در تیرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از برگزاری نخستین "رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در تیرماه سال جاری خبر داد و گفت: هریک از فرودگاه های کشور دارای ظرفیت های سرمایه گذاری است که در قالب اطلس جامع سرمایه گذاری فرودگاه های کشور گردآوری شده و بناست در چنین رویدادی به سرمایه گذاران و بنگاه های اقتصادی ارائه شود.

علی عبدی اظهار کرد: معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی بر حسب وظیفه باید ضمن در نظر گرفتن منافع شرکت، شرایط را به گونه ای فراهم کند تا با توجه به اوضاع اقتصادی، سیاسی و بین المللی در آینده آسیبی به اقتصاد شرکت فرودگاه ها وارد نشود.

وی با بیان اینکه زیرساخت ها باید به نحوی فراهم شود تا همواره شاهد رشد اقتصادی شرکت فرودگاه ها باشیم، گفت: در حال حاضر عمده تمرکز شرکت بر درآمد ناشی از پروازهای عبوری است اما اعتقاد داریم که این نوع درآمد باعث شده تا از بسیاری فرصت های درآمدی دیگر غافل شویم.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها با بیان اینکه در آینده ممکن است بحث درآمدهای هوانوردی دستخوش تغییر شود، گفت: این نوع درآمد هیچ گاه درآمد پایداری نیست و باید زیرساخت لازم برای ایجاد درآمدهای ثابت و پایدار ایجاد شود تا شرکت با تحولات سیاسی و بین المللی دچار ضرر و زیان نشود. بنابراین می بایست علاوه بر تلاش برای افزایش درآمد پروازهای عبوری، از ظرفیت های بالقوه موجود در فرودگاه های کشور به نحوی استفاده شود که شاهد افزایش درآمدهای پایدار در سایر حوزه های هوانوردی و همچنین درآمدهای غیر هوانوردی باشیم.

عبدی با بیان اینکه بیم آن می رود؛ با ضربه خوردن به درآمد ناشی از پروازهای عبوری، شرکت فرودگاه ها دچار مشکلات اساسی در پیشبرد طرح های توسعه فرودگاه ها و حتی انجام امورات جاری شرکت همچون پرداخت حقوق و دستمزد شود، گفت: کاپیتان نخجوانی بر مبنای نظر مقام عالی وزارت راه و شهرسازی به معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت ماموریت داده اند که سرمایه گذاری در فرودگاه های سراسر کشور به عنوان یک راهکار اساسی برای ایجاد درآمد ثابت و پایدار در دستور کار قرار گیرد.

وی ضمن اشاره به شعار امسال که مقام معظم رهبری بر جهش تولید با مشارکت مردم تاکید داشته اند، گفت: بدون شک با مشارکت مردم و سرمایه گذاران بخش خصوصی می توان تمامی فرصت های درآمدی را احصا کرد و جلوه ای تازه از فرودگاه های ایران در جهان به نمایش گذاشت.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی گفت: در تیر ماه امسال، "نخستین رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در سالن اجلاس سران با حضور وزیر راه و شهرسازی، کاپیتان نخجوانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها، مسئولان مربوطه، سفیران کشورهای هدف در ایران و سفیران ایران در سایر کشورها، اتاق های بازرگانی، اتاق های صنعت و معدن، فعالین تجاری و اقتصادی و صاحبان بنگاه های اقتصادی برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تغییرات آب و هوایی میانگین درآمد مردم جهان را کاهش می‌دهد
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • پیش‌بینی‌های ناامیدکننده فروش آیفون در چین
  • کاهش درآمد استارباکس به دنبال تحریم‌های ضدصهیونیستی
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • سیستان و بلوچستانی ها در رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت مشارکت کنند
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • پیشنهاد عجیب برای اهدای زمین‌های ایران به اتباع
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان